Eenvoudige Trend Reversal Strategy

Terwijl de handel in het midden van een trend is prima, de handel in de buurt van de terugname biedt een manier om te springen in op de bewegingen net zo momentum bouwt. Dit betekent vaak een grote waarschijnlijkheid handel omdat degenen die wedden op de oude trend voort gedwongen uit hun posities www.optiesonline.com, wat resulteert in een stijging van de nieuwe trend richting. Natuurlijk is geen methode van de handel werkt de hele tijd, maar de handel omkeringen kan winstgevend zijn … .als je weet wat te zoeken. In dit artikel zullen we kijken naar downtrend omkeringen (in uptrend). In het volgende artikel zullen we kijken naar Uptrends omkeren (in downtrends).

downtrends Reversals

Een neerwaartse trend is op zijn plaats wanneer de prijs is het maken van een lagere swing lows en lagere swing highs. Die hoogte- en dieptepunten u zich richten op zal worden bepaald door uw trading stijl. Zeer korte termijn handelaren zou willen richten klik hier op elke hoge en lage, die zal zorgen voor veel transacties. Handelaren op zoek naar minder handel zal alleen richten op grote hoogtes en laagtes.

Downtrends worden teruggedraaid door ofwel de prijs het maken van een nieuw hoogtepunt, gevolgd door een hogere laag of een hogere laag gevolgd door een andere rally. Als een downtrend is lager laagtes en lagere highs, wanneer de voorafgaande genoemde voorwaarden te ontwikkelen, duidt dit op een hier ommekeer.

Hier is http://www.optiesonline.com/anyoption/ een voorbeeld van een downtrend wordt teruggenomen via een hogere laag.

 

In de grafiek hierboven de prijs beweegt zich in een algemene neerwaartse trend aan de linker lagere totale highs en lagere totale dieptepunten.

De prijs maakt een hogere laag in maart. Zodra we zien dat hogere lage we een trendlijn op de prijs golf die gewekt dat die hogere laag (gele neerwaartse lijn) gecreëerd trekken. We kopen wanneer de prijs boven die trendlijn rally. De hogere laag, gevolgd door de verhuizing hoger (boven de trendlijn) geeft ons een signaal dat de downtrend is minimaal in de problemen, en kon omkeren.

Als de handel in traditionele markten plaats een stop loss onder de recente dieptepunt. De handel kan op korte termijn zijn om gewoon te Volledig artikel vangen initiële opwaartse momentum, of op langere termijn aan de potentiële grotere trendomkeer (moet het ontstaan) vast te leggen.

Het andere type van de omkering die we kunnen hebben is wanneer de prijs rally agressief genoeg om de voormalige golf van de downtrend te wissen; een hogere hoog wordt gemaakt. Naar aanleiding van de hogere hoog, wachten op een pullback kunt u een trendlijn op te stellen. Ervan uitgaande dat de prijs maakt een hogere laag (hoger dan de belangrijkste laag, die de agressieve rally begon), kopen wanneer de prijs breekt boven de pullback trendlijn. Als de handel in traditionele markten, plaatst een stop onder het recente dieptepunt.

De handel kan op korte termijn zijn om de initiële opwaartse momentum, of op langere termijn aan de potentiële grotere trendomkeer (moet het ontstaan) vangen vangen.

 

Final Word

Dit zijn eenvoudige manieren om de neerwaartse trend omkeringen uitsluitend op basis van prijs actie handel. De methode vereist dat een trendlijn op een pullback worden getrokken. Als de pullback is zeer klein of zeer scherpe een trendlijn kan niet worden getrokken, en dus ook geen signaal zal worden verstrekt. Daarom is de methode zal niet verhandelbaar zijn op elke omkering zijn.

Niet alle signalen leidt tot een omkering kan de voormalige lijn weer te allen tijde. Dit betekent dat voortzetten we nodig hebben om voortdurend te analyseren prijsactie om te zien wanneer de signalen in de tegenovergestelde richting komen.

Een winstgevende exit zal afhangen van de vraag of je een korte of langere termijn handel willen. Voor een korte-termijn handel kijken naar exit binnen een paar bars van het item bar; wil je gewoon de eerste momentum vast te leggen. Voor de langere termijn handel je nodig hebt om de markt voldoende tijd om te beginnen met trending in uw richting (ten minste een hogere hoog en hoger laag) alvorens naar een uitgang te geven.