Trading Obligaties

Het onderwerp van de handel in obligaties is niet erg populair in vele delen van de wereld, en als je dit nu toe te voegen aan het concept van de handel in obligaties als binaire opties, zullen veel detailhandelaren erg in de war raken.

Obligaties zijn gewoon schuldinstrumenten die door overheden en grote bedrijven om geld te lenen van het bron publiek. Soms, overheden of grote bedrijven zijn niet bereid om te gaan lenen van geld van financiële instellingen tegen exorbitante rentepercentages. Obligaties derhalve een low cost vorm van leningen voor deze instellingen. Bonds ook aanwezig een weg voor degenen die de obligatie instrument te kopen om geld te verdienen op het vaste percentages die door de kredietnemer (de overheid of grote onderneming) worden betaald.

Nu hier komt het interessante component. Obligaties kunnen worden verhandeld tussen degenen die ze op obligaties beurzen gekocht. In het bijzonder, zijn er drie manieren om te profiteren van obligaties:

1) Investeringen – De obligatie koper kan kiezen om te wachten op de teneur van de obligatie zo vervallen hij betaalde rente kan krijgen op het, in aanvulling op het krijgen van zijn kapitaal terug.

2) Speculatie – Bond prijzen zijn onderhevig aan speculaties op de markt.

3) Traders kunnen geld te verdienen op de veranderingen in de obligatierendementen (de te betalen rente) door het beeld kopen en verkopen van obligaties voor andere marktdeelnemers.

Obligaties worden meestal beoordeeld door ratingbureaus zoals Moody en Fitch opdat obligatie-kopers en handelaren om hun waarde te beoordelen alvorens te kopen. Federale Staatsobligaties dragen gewoonlijk de hoogste ratings, gevolgd door staatsobligaties, gemeentelijke obligaties en bedrijfsobligaties, in die volgorde.

In de regel, hoe korter de looptijd van de obligatie hoe minder rente opbrengst. Dit komt door minder onzekerheid korte termijn obligaties tegenover hun lange termijn tegenhangers.

Onze focus hier is hoe om obligaties te handelen op de binaire optiemarkten . Slechts zeer weinig brokers zoals Optionsfairbod bond binaire opties.

Wat te Trade

Verhandeling van obligaties op de binaire opties markt is alles over de handel in In het rapport te lezen de verschillen in de obligatiekoersen. De volgende factoren hebben invloed op de koersen van obligaties:

a) De rente: Er is een omgekeerde relatie tussen obligaties en de rente. De rentetarieven zijn beurt worden beïnvloed door economische overwegingen, die ervoor zorgen dat de centrale banken om een geschikte regeling rente vast te stellen.

b) de kredietbeoordelingen van emittenten: De emittent financiële status bepaalt de credit spread, dat is http://www.optiesonline.com/binaire-opties/ het verschil tussen het rendement van obligaties van de emittent tegen een risicovrije band zoals die van de Amerikaanse regering. Credit spreads zijn hoger voor de slechte kwaliteit van emittenten van obligaties of obligaties met een langere looptijd. Griekse obligaties worden op dit moment beoordeeld als ongewenst gevolg van de slechte financiële toestand van het land; credit spreads zijn groot op dit moment.

c) Bond Maturity: langere looptijd obligaties aan te trekken hogere opbrengsten.

d) Economische gegevens zoals rapporten werkgelegenheid.

e) Politieke en economische gebeurtenissen; de eurozone is een sterk voorbeeld.

f) extreme schommelingen van de beurskoersen.

Wanneer deze factoren worden gewijzigd, obligatie prijzen schommelen presenteren handelsmogelijkheden in de binaire opties markt.

Hoe kan ik Obligaties Trade

Om obligaties effectief te handelen op de markten binaire opties, moet je een stevige greep hebben van de markt fundamentals . Er is optiesonline weinig plaats voor technische analyse hier, vooral met de gebeurtenissen die uit zijn spelen in Griekenland, Spanje, Portugal, Italië en Ierland in de afgelopen 2 jaar.

Bloomberg TV en CNBC stations zullen uw allerbeste vrienden hier ook, als obligatierendementen zijn altijd in het nieuws.Tegen de tijd dat u grondig inzicht in de relatie tussen de hierboven genoemde fundamentele factoren en de obligatiekoersen / rendement, kunt u solide handel gesprekken met een grote mate van nauwkeurigheid te maken.